Logga in   |  Skapa konto    |   Varukorg  (0)
Välkommen till vår butik!
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

1. Frakt

Spårningsinformation:

Efter det att varorna skickas får du en leveransbekräftelse e-post, inklusive spårningsnummer för din beställning. Vänligen ge en verklig och effektiv e-postadress, som leveransstatus för varor kan informeras snabbt.

Leveranstid:

Beställningarna vanligtvis skickas inom 24 timmar från orderdatum. Efter det att varorna skickas, kommer vi att ge dig ett spårningsnummer för spårning på nätet. Som vanligt tar det 5 till 7 arbetsdagar till door.Your tillfredsställelse är vad vi strävar efter.

2. Ångerrätt

Anmärkningar

---- Om du vill återgå dina objekt, måste du kontakta oss för vår leveransadress. Och alla objekt måste vara med ursprungliga status: oanvända, otvättade, och med alla taggar bifogas.
---- Innan du gör en beställning, måste du bekräfta färg, storlek och stil vi erbjuds, och om det inte är kvalitetsproblem, återgång sändningsavgiften ska betalas av köparen.
---- Om det är kvalitetsproblem eller fel version, ta bilder av objekt och skicka bilderna till oss. Vi tar fullt ansvar för kvalitetsproblem objektet.
---- Om du vill byta till annan stil eller begäran om återbetalning, vänligen meddela oss spårningen numrerar, efter objekten sändas tillbaka. När vi mottar objekten, kommer vi skickar den nya posten du ordna eller återbetala din betalning.
---- Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.
---- Om du har några frågor om att återvända dina produkter, vänligen kontakta oss!

Vi gör vårt bästa för att ge dig 100% tillfredsställelse. Om du vill använda en retur, vänligen först kontakta vår kundtjänst och informerade om orsaken till att återvända. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara komplett i ursprungligt skick med alla taggar och etiketter: oanvänd, inte slitna, ändras eller tvättas, etc. Du kan njuta retur under den period som krävs kommer vi inte att returnera eller byta.

Ingen retur eller utbyte under dessa situationer:

1) Vi accepterar inte objekt som med någon kvalitet problem som beror på att subjektiva medvetenheten om defekta varor.
2) Vi accepterar inte avkastningen av alla objekt som har använts, skadade, graverade eller ändras av tredje part.
3) Vi accepterar inte föremål som är obehörig, förpackade felaktigt, eller felaktigt försäkrade. Vi uppskattar din förståelse.

För Annullering

Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats kommer vi har ingen möjlighet att avbryta det. Tack för att du förstår.

Friendly meddelande

Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har behandlat det som skräppost. I detta fall, kontakta oss för hjälp.